Sint en Piet bij u thuis? Bij ons bent u aan het goede adres!

Om de intocht van Zwijndrecht te kunnen financieren, verrichten wij diverse aantal huis- en/of bedrijfsbezoeken. Wij zijn u dan ook graag van dienst.

Data
Helaas kan de intocht dit jaar niet doorgaan i.v.m. de coronamaatregelen. Wij hopen dat wij volgend jaar weer bij jullie langs kunnen komen.

Prijzen
Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht 20 minuten € 55,-.

Informatie
U ontvangt de Sint met twee of drie Pieten in luxe fluwelen pakken inclusief strooigoed voor 20 minuten bij u thuis. 20 Minuten is genoeg voor maximaal 4 kinderen. Na de boeking ontvangt u een bevestiging per mail. Bij het indienen van een nieuwe aanvraag voor een huisbezoek, dient u ons te voorzien van de benodigde informatie over de aanwezigen. Wij streven ernaar om de aangegeven voorkeurstijd aan te houden, maar door deze drukke periode kan het zijn dat de tijden hier iets van afwijken. Vandaar dat wij u ook vragen naar de keuze voor de ochtend, middag of avond indeling.

Omdat Sinterklaas de Pieten niet met contant geld over straat wil laten gaan, dient u de betaling bij de boeking meteen te voldoen via iDeal (dit wordt verzorgd door ‘Molly’).

Wij hopen u graag te mogen bezoeken.

Met vriendelijke groet,

Sint en Piet