Bedrijven en Scholen

Home/Bedrijven en Scholen
Bedrijven en Scholen 2017-09-22T09:57:46+00:00

Sint in zeer luxe uitvoering “Stefan de Walle” en Pieten zoals de landelijke intocht op tv inclusief strooigoed bij u op locatie.

Data 2017
Wilt u als bedrijf sinterklaas bij u op bezoek. Informeer naar de mogelijkheden en geef uw voorkeur aan op het contactformulier. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

Wilt u als school sinterklaas bij u op bezoek. Op dinsdag 5 december is dit mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.
Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

Prijzen
Sint en 2 Pieten € 250,- per uur. Ieder half uur meer of minder kost € 75,-.
Sint en 4 Pieten € 325,- per uur. Ieder half uur meer of minder kost € 75,-.
Bezoeken langer dan 2 uur op aanvraag. Voor basisscholen verzorgen wij een compleet programma met Sint en 4 Pieten van 08.30 tot 12.00 uur voor € 415,-.

Informatie
Overige mogelijkheden (professionele acteur, drive inn etc.) op aanvraag. Prijzen zijn exclusief BTW (hoog tarief). Wij houden altijd rekening met de situatie ter plaatse en indien het noodzakelijk is om het programma netjes af te ronden dan blijven wij maximaal 15 minuten extra.
De voorkeur van datum en tijdstip is afhankelijk van de beschikbaarheid. Prijzen zijn indicatief en kunnen afhankelijk van de situatie en omstandigheden variëren. Dit wordt altijd besproken alvorens u definitief boekt. Afhankelijk van de reisafstand worden brandstofkosten in rekening gebracht. Het heeft onze voorkeur om van te voren te kijken op locatie om een indruk te krijgen en het programma door te nemen.
Alle inkomsten komen ten goede aan de organisatie van de Intocht van Sint Nicolaas in Zwijndrecht. Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.